Chef Jan Moyaert brengt toegankelijke gastronomie met respect voor de seizoenen. Minder gekende vissoorten zoals vlaswijting, horsmakreel en roggebollen worden aangevoerd door de Vlaamse Schelpdier en Viscoöperatie van Nieuwpoort. Een exclusieve wijnkaart samengesteld door Marieke Moyaert, maakt dit gezellige plaatje af.
Visserskaai, 22
8400 Oostende
Hoe uw voucher* gebruiken?
-
Contacteer het restaurant om uw tafel te reserveren. Vermeld duidelijk dat u een Discover Belgium Menu-voucher heeft en geef de unieke code.
-
Vergeet niet de dag van uw reservatie de voucher ingevuld af te geven. Enkel bij afgifte van deze voucher kunt u van dit menu genieten.
*Deze voucher geeft recht op: voor-, hoofdgerecht en dessert. Dranken zijn niet inbegrepen. Reservatie is verplicht. Aanbieding geldig volgens beschikbaarheid. Niet geldig op feestdagen (24, 25, 31 december en 1 januari). Niet cumuleerbaar met andere kortingen. Voucher kan niet worden gebruikt als kortingsbon. Geldig tot 31/01/2017.